Anunțuri

Program și Tarife

Termeni și Condiții

Complex Piatra Neamt Complex Piatra Neamt

1. TERMENI

Site-ul cmnn.ro reprezintă un site de prezentare a activității Complexului Muzeal Național Neamț, instituție de importanță națională, subordonată Direcției de Patrimoniu Cultural din cadrul Ministerului Culturii. 

Prezentul site este proprietatea Complexului Muzeal Național Neamț numit pe parcursul acestor termeni și condiții www.cmnn.ro.
Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.cmnn.ro  reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către utilizator a termenilor și condițiilor prezente. Complexul Muzeal Național Neamț își rezervă dreptul, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.cmnn.ro

2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întreg conținutul și design-ul acestui site sunt proprietatea Complexului Muzeal Național Neamț fiind protejată prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 

Informațiile prezente pe www.cmnn.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Puteți copia și tipări conținutul paginii cmnn.ro pentru uz personal, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.cmnn.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților cmnn.ro.

3. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Scopul acestui site este acela de a duce la îndeplinire misiunea Complexului Muzeal Național Neamț, aceea de a  asigura accesul la valorile patrimoniului cultural național pentru un număr cât mai mare de persoane în vederea însușirii și consolidării identității culturale naționale și a conștientizării apartenenței la un spațiu cultural comun. 

Pentru a contribui la dezvoltarea peisajului cultural local și național, Complexul Muzeal Național Neamț pune la dispoziția tuturor categoriilor de public (comunitate locală, profesori, elevi, public larg, comunitate academică națională și internațională) articole, fotografii, materiale video și volume în format digital. 

Complexul Muzeal Național Neamț oferă prin intermediul acestui site posibilitatea celor care doresc să fie la curent cu toate activitățile muzeale și educaționale desfășurate în muzeele din Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț, înscrierea în baza de date pentru primirea unui newsletter lunar. 

Formularul pentru rezervare grupuri organizate reprezintă un instrument digital pus la dispoziția utilizatorilor prin care aceștia pot face o rezervare pentru o vizită organizată ce beneficiază de ghidaj. 

Formularul de contact este o altă modalitate de contact pusă la dispoziția publicului, care poate trimite mesaje sau întrebări legate de activitatea Complexului Muzeal Național Neamț. 

Completarea formularelor de pe acest site va fi considerată și va reprezenta un acord privind folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje.  Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. Complexul Muzeal Național Neamț nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Completarea formularelor de pe acest site va fi considerată și va reprezenta acordul dumneavoastră pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje. 

4. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Politica privind Protecția datelor cu caracter personal este descrisă pe larg în secțiunea Politica de confidențialitate.

5. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. Complexul Muzeal Național Neamț nu va putea fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, virusare,  prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Complexul Muzeal Național Neamț utile în legătura cu conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Complexul Muzeal Național Neamț nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

7. DREPT APLICABIL

Termenii și condițiile, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului sunt aplicabili conform legislației române și comunitare în vigoare.  Limba în care se comunică Termenii și condițiile site-ului este limba română, iar în caz de litigiu, instanțele românești și comunitare, după caz, vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții.

Utilizatorul site-ului www.cmnn.ro  confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.